Autor: Minna-Maria Lõbus, Brandemi tegevjuht • 28. detsember 2022

Tööturul kummitab – aja vaimud välja positiivse kandideerimiskogemusega

Hingedekuu on ammu möödas, kuid tööturul toimub kummitamine aasta läbi ja seda teevad nii tööandjad kui ka kandidaadid.
Brandemi tegevjuht Minna-Maria Lõbus

Pandeemia algusest alates on kogunud hoogu kummitamine (ingl ghosting) ehk olukord, mil inimene jätab sõnumitele, kõnedele ja e-kirjadele vastamata. Indeedi hiljuti korraldatud uuringu kohaselt tunnistas 28% küsitlusele vastanutest, et on ise jätnud kandideerimisprotsessis suhtluse pooleli ja 77% vastanutest on kogenud seda tööandjalt.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456