Autor: Personaliuudised.ee • 3. jaanuar 2023

Selgusid Eesti kõige populaarsemad tööandjad ja ametikohad

Värbamisrakendus MeetFrank koostab populaarsete tööandjate edetabelit Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes kolmandat korda. Paremusjärjestus kujuneb tööotsijate tegeliku käitumise järgi ehk ettevõtted reastatakse ainult kandideerimiste arvu põhjal.
Kõige rohkem taheti mullu ühineda Bolti kollektiiviga.
Foto: Bolt

Viimase aasta jooksul kandideeriti MeetFranki kaudu pea 4000 erineva ettevõtte tööpakkumistele. Juba kolmandat aastat järjest avaldasid eestimaalased kõige enam soovi asuda tööle Bolti. Teisele kohale tõusis Veriff, kes oli eelmises edetabelis neljas. Esmakordselt tabelisse jõudnud Yolo Grupp tõusis kohe ka poodiumi kolmandale astmele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456