Autor: Urve Vilk • 20. jaanuar 2023

Ehituses hakkab töökäsi üle jääma, kuid silmapiirile on kerkinud uus mure

Aastaid töötajaid tikutulega taga otsinud ehitusettevõtete juhid tunnistavad, et praegu käiakse nende uste taga rohkem tööd otsimas ja küsitavad palganumbrid tulevad kosmosest allapoole, kuid lisandunud on mure, et tegeleda tuleb kriisides räsitud töötajate vaimse tervisega, kirjutavad Ehitusuudised.
Foto: Andras Kralla, Äripäev/Scanpix Baltics
Foto: Andras Kralla

OÜ Viimistlus ja Ehitus juhatuse liige Ert Soasepp usub, et esialgu tekib probleem eelkõige renditööjõuga. “Ma arvan, et eestlasi on üldse vähe ja eestlane leiab ikka Eestis töö. Pigem tekib praegu kõige rohkem probleeme renditööjõuga, sest meile on toodud sisse palju välistööjõudu.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456