Autor: Evelyn Parv • 26. jaanuar 2023

Tööle kandideerimise kogemus on kompott töökuulutusest ja sellele järgnevast suhtlusest

Kui paljud organisatsioonid panevad selle oma brändi kasuks tööle, siis teised ei adu isegi kandideerimise protsessi ja kandidaadikogemuse loomise olulisust.
Foto: Maido Parv

Võtsin suve lõpus aja maha – puhkan, õpin ja veedan mõnusalt aega oma pere ja hobide keskel, kuid hoian end kursis ka tööturu erinevate väljakutsetega ja kandideerin aktiivselt. Olen saanud nii tule-meile-pakkumisi kui ka äraütlevat tagasisidet. Mõlema puhul olen kogenud teadlikult disainitud ja väga meeldivat kandidaaditeekonda, kuid nii mõnelgi korral olen tundnud ebamugavust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456