26. jaanuar 2023

Kiire abi töötajatele kasvava elukalliduse vastu

Elukalliduse kriis läheb enne taandumist tõenäoliselt veel hullemaks, mis tähendab, et taas loodetakse personalitöötajatele, et nad ärevil töötajad õnnelikud ja rahul hoiaksid.
Uuri, millest su töötajail kõige suurem puudus on, ja paku seda!
Foto: Pixabay

Tööandjad on saanud paaril viimasel aastal palju harjutada rasketel teemadel vestlemist töötajatega. Aga taevasse sööstnud energiahindade, rekordkõrge inflatsiooni ja üleüldise mure juures tuleviku pärast on kriisi ajal tähelepanukeskmes taas personalitöötajad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456