Autor: Personaliuudised.ee • 25. jaanuar 2023

Nordic Aviation Groupi juhtkonnas on nüüdsest naisi ja mehi võrdselt

Kodumaine lennufirma Nordic Aviation Group teatab uue ajastu algusest: lätlannast lennunduseksperdi Inese Sitko-Bulle liitumisega lennundusgrupi juhtkonnaga on meeste ja naiste osakaal seal nüüd võrdne.
Inese Sitko-Bulle

„Asi pole sugugi selles, et me oleksime teadlikult ja planeeritult otsinud oma juhtkonda juurde õrnema soo esindajaid, vaid vastupidi - oleme valinud antud ametikohale parima võimaliku kompetentsi ja taustaga eksperdi. Võime nüüd nentida, et oleme jõudnud suhteliselt haruldase soolise pariteedini, mis on meie arvates positiivne fakt ja räägib enda eest,“ ütleb Nordic Aviation Groupi juhatuse esimees Jan Palmer.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456