Autor: Personaliuudised.ee • 26. jaanuar 2023

Käes on aeg tunnustada parimaid värbamistegusid!

Juba viiendat aastat korraldab Instar koostöös CV-Online’iga värbamise ja tööandja brändingu teemalist konkurssi KICKOFF eesmärgiga tunnustada Eesti silmapaistvaid, edukaid ja sihtrühmi kõnetavaid värbamise ja tööandja brändingu tegusid. Tööde esitamise tähtaeg on 31. jaanuar.
KICKOFF 2022 Erinevate Tubade Klubis
Foto: ROBERT MARKUS LIIV

Konkursi käigus nomineeritakse 2022. aastal silma jäänud värbamise ja tööandja brändingu kampaaniaid, -videoid, uudseid töökuulutusi ja loovlahendusi. Lisaks selgitatakse välja ka kõige innovaatilisem värbaja.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456