Autor: Helo Tamme, Eesti HR Seltsi president • 3. märts 2023

Eesti HR Seltsi esimene aasta

28. veebruar 2022 on oluline kuupäev Eesti personalijuhtimise ajaloos, sest just siis asutasid 14 personalivaldkonna tipptegijat Eesti HR Seltsi, mille peamine eesmärk on luua valdkonna huvilistest koosnev üksteist toetav ja innustav võrgustik. Seltsi ettevõtmisi iseloomustavad märksõnad nagu kiirus, agiilsus, avatus, uuendusmeelsus, ausus, lihtsus ja teadmine, et koos suudame palju.
Eesti HR Selts

Seltsi soov on teha HR-valdkonna võrgustumine, teadmised ja kogemused kättesaadavaks kõigile HR-i huvilistele Eestis ja just seepärast on seltsiga liitumine ja liikmelisus tasuta. Meie üritustel osalemine on eraisikust liikmetele kas täiesti tasuta või taskukohase hinnaga. Me oleme end kättesaadavaks teinud ka väljaspool Harjumaad ning paljud üritused ja kommunikatsioon on alates 2022. aasta sügisest inglise keeles, et ka Eestis olevad rahvusvahelised HR-inimesed meie tegemistest osa saaks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456