Autor: Indrek Kald • 21. märts 2023

Tänavu hulgi IT-inimesi palkav SEB: aasta algus on värbamises väga edukas olnud

SEB pank värbab tänavu ligi sada töötajat uutele tootearenduse ja IT-positsioonidele, neist mitukümmend on juba ametis.
SEB panga personali ja koolituse divisjoni direktor Margit Pugal.
Foto: SEB

"Hea meel on tõdeda, et aasta algus on meil värbamiste osas olnud väga edukas," kinnitas panga personali ja koolituse divisjoni juht Margit Pugal. "Kahe esimese kuu jooksul oleme Eestis värvanud juba 25 IT- ja tootearenduse spetsialisti nii uutele kui olemasolevatele positsioonidele," lisas ta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456