Autor: Piret Kask, Circle K Eesti AS-i personalidirektor • 14. märts 2023

Kuidas kaitsta oma teenindavat personali klientide kiusu eest

42,3% teenindusvaldkonna töötajatest on kogenud viimase aasta jooksul kiusamist, mida on põhjustanud kliendid, selgus Circle K korraldatud uuringust.
Foto: Pexels

Möödunud aasta suve lõpus alustas Circle K kampaaniat „Palun ole heasoovlik meie töötajate vastu“. Eesmärk oli kutsuda kliente käituma teenindusjaamades töötajatega viisakalt. Sellega paralleelselt korraldati ka uuring, millega sooviti välja selgitada, kuivõrd on töötajad kogenud kiusamist, ahistamist ja kehalist vägivalda.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456