Autor: Personaliuudised.ee • 27. märts 2023

Inimesed hakkasid töökohast kõvemini kinni hoidma

Veebruarikuu tööturu kiirstatistika näitab, et varasemate aastatega võrreldes on töösuhteid oluliselt vähem lõpetatud kas töötaja soovil või poolte kokkuleppel. Kiirstatistikat tutvustab statistikablogis statistikaameti andmeteadur Kadri Rootalu.
Foto: Pixabay

2023. aasta veebruarikuu töösuhete koguarv pisut tõusis nii jaanuari kui eelmise aastaga veebruarikuuga võrreldes. Muutust on näha aga kuu jooksul lõpetatud töösuhete arvus, mis oli nii eelmise aasta kui eelmise kuuga võrreldes tunduvalt väiksem. Koguarvuna on see siiski võrreldav 2019.–2021. aastate veebruarikuudega. Erinevus ilmneb aga, kui vaadata töösuhete lõppemisi põhjuse järgi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456