Autor: Personaliuudised.ee • 4. aprill 2023

Ettevõtjad panid palgatõusu pausile

Kaks kolmandikku ehk 66 protsenti ettevõtetest ei plaani lähikuudel töötajate töötasu muuta ega lisaboonuseid pakkuda, selgus CV-Online'i tööturu monitooringust.
CV-Online väidab uuringu põhjal, et viimase kolme kuu jooksul on uuele töökohale kandideerinud pea 80 protsenti vastajatest.
Foto: Liis Treimann

Märtsis läbiviidud uuringus küsiti pea kolmesajalt tööandjalt ja enam kui kolme tuhandelt töövõtjalt, milliseid personalimuudatusi on organisatsioonides plaanis, kas ja mil määral plaanitakse palkade tõstmist ning millised on töövõtjate ootused tööandjatele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456