Autor: Aet Purk, Figure Baltic Advisory konsultant • 13. aprill 2023

Muutuv töömaailm vajab paindlikku tasustamissüsteemi

Töötasu põhimõtted muutuvad üha nüansirohkemaks ja keerulisemaks. Enam ei piisa sellest, et ettevõte pakub turu tasemele vastavat palka. Töötajate ootusi mõjutavad mitmesugused olulised suundumused ja neist ei saa mööda vaadata.
Foto: Pixabay

Mõnda selget suundumust selles vallas me (ning meie all pean ma silmas Figure Baltic Advisory iga-aastaseid palgauuringuid ja meie partneri Merceri uuringut „Global Talent Trends 2022“) juba ka näeme.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456