Autor: Personaliuudised.ee • 20. aprill 2023

Tehnoloogiaettevõtja noortele: gümnaasiumi asemel õpi neid kolme tulevikuametit

Teoreetilise gümnaasiumi asemel tasub põhikoolil õpetajatel valida praktiline keskharidus, kust saab nii tehnoloogiaspetsialisti oskused kui edasi ülikooli minna, soovitab kosmose- ja tuumatehnoloogia detaile valmistava Radius Machiningu asutaja Veljo Konnimois.
Radius Machiningu asutaja Veljo Konnimois.
Foto: Liis Treimann

Tehnoloogiaettevõtja sõnul jätab ainult teooriat õpetava gümnaasiumi diplom noored tööturul aina enam kehva seisu. „Kõige paremas positsioonis on need, kes suudavad keskhariduse lõpuks programmeerida ja juhtida roboteid või kirjutada tarkvara ning ühtlasi on valmis minema edasi ülikooli,” selgitas Konnimois ettevõtte pressiteates.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456