Autor: Urve Vilk • 26. aprill 2023

Julgustav juht Kaire Saarep

Tööinspektsiooni peadirektori Kaire Saarepi jaoks on kõige olulisemad töötajad. „Inimene peab olema rahul, siis ta mõtleb kaasa ja töötab motiveeritult. Ja nii on ka tulemused kõige paremad,“ ütleb ta.
Tööinspektsiooni värske peadirektor Kaire Saarep
Foto: Meeli Küttim

Selle aasta 1. jaanuarist tööinspektsiooni juhtima asunud Kaire Saarep on töötanud inspektsioonis alates 2016. aastast. Ta alustas nõustamisjuristina, viimased viis aastat töötas ennetusosakonna juhatajana.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456