Autor: Personaliuudised.ee • 9. mai 2023

Tööinspektsioon ja andmekaitse inspektsioon allkirjastasid koostöökokkuleppe

Täna kirjutasid tööinspektsiooni peadirektor Kaire Saarep ja andmekaitse inspektsiooni peadirektor Pille Lehis alla koostöökokkuleppele, mille eesmärk on muuta efektiivsemaks järelevalve ning tõhustada igapäevast halduskoostööd kahe asutuste vahel.
Koostööleppe sõlmimine.

Tööinspektsiooni peadirektor Kaire Saarep selgitas, et koostöökokkulepe sündis eelkõige soovist jagada kogemusi ja parimaid praktikaid. „Edaspidi saame tõhusamalt teha analüüse ja ühiseid kontrolle, mis aitab olemasolevaid riigi ressursse efektiivsemalt kasutada,“ rääkis Saarep.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456