Autor: Kairi Haga • 10. mai 2023

Värbamisel on oluline ka uudishimu valdkonna vastu

Milrem Robotics on kaitsevaldkonna tehnoloogia ettevõte, mis on viimastel aastatel kiiresti arenenud ning töötajaskonda suurendanud. Ka sel aastal on plaanis kasvatada töötajate arvu Eestis märkimisväärselt. Millised aga on võimalused ja väljakutsed leida tehnoloogiasektoris inseneeria valdkonna ametikohtadele sobivaid spetsialiste, sellest rääkis Milrem Roboticsi personalijuht Kairi Haga.
Milremi robotsõiduk A THeMIS, mida on saadetud ka Ukrainasse.
Foto: dpa/Scanpix

Millised on täna Milrem Roboticsi väljakutsed töötajate leidmisel?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456