Autor: Kai Koks, raamatupidaja.ee toimetaja • 6. juuni 2023

Tööampsude tegijate võimalused ja õigused timmiti täpsemaks

Nii nagu iga teise tähtajalise töölepingu puhul, kehtivad ka tööampsudeks sõlmitavate töölepingute puhul töölepingu seaduse sätted.
Rohtla Law Office OÜ juhataja ja jurist Thea Rohtla

1. jaanuarist 2024 kaotab kehtivuse tööturuteenuste ja -toetuste seadus ning selle asemele tuleb tööturumeetmete seadus. See ei muuda tööampsude tegijate õigust töötada kaheksa päeva kuus koos töötu staatuse säilimisega ja õigusega töötuskindlustushüvitisele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456