Autor: Urve Vilk • 5. juuni 2023

Kati Valvik: Kui mul on mugav, hakkab mul igav

Tervise ja Heaolu Infosüsteemide Keskus (TEHIK) on viimastel aastatel kasvanud väga kiiresti. TEHIKu personalijuht Kati Valvik tunnistab, et talle meeldivadki kiired ja keskmiselt keerukamad olukorrad. „Mind sütitavad katsumused ja mugavustsoonist välja astumine,“ ütleb ta.
Foto: Meeli Küttim

TEHIK on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia kompetentsikeskus tervise-, sotsiaal- ja töövaldkonnas ning arendab ja haldab Sotsiaalministeeriumi IT-majana oma klientide jaoks tänapäevaseid e-teenuseid. Koostöös hallatakse suuri infosüsteeme ja valmivad ajakohased e-teenused, millega puutuvad kokku pea kõik Eesti elanikud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456