Autor: Personaliuudised.ee • 9. juuni 2023

SEB: IT-valdkonnas on värbamine hõlpsamaks läinud

Baltimaades tootearenduse ja IT-valdkonda ligi 100 töötajat juurde värbav SEB tõdeb, et tööle kandideerijate arv on märgatavalt suurenenud ja konkurents on tihe. IT-valdkonnas napib aga endiselt Java arendajaid.
SEBs värbamiskampaania veel kestab.
Foto: Andras Kralla

Alates selle aasta algusest on SEBs uutes rollides tööd alustanud ligi 30 spetsialisti ning pea sama palju jõudnud lepingu vormistamiseni.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456