Autor: Personaliuudised.ee • 7. august 2023

Kas ja kuidas võimaldada puhkust enne emapuhkust?

Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Kristi Sild selgitab, kas tööandja peab töötaja nõudmisel andma talle rohkem puhkusepäevi, kui ta neid vanemapuhkuseni välja teenib.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib: peatselt emapuhkusele minev töötaja soovib enne saada kaks nädalat puhkust, kuid tal oleks korralist puhkust saada ainult neli kalendripäeva (sinna sisse on juba arvestatud emapuhkuse ajal väljateenitav puhkus), ülejäänud puhkuse saaks juba ette.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456