Autor: Tiina Tohver, müügi- ja juhtimise coach • 12. juuli 2023

10 võimalust, kuidas tulemuslikust coach’ivast juhtimisest võib saada konkurentsieelis

Coach’iv juhtimisstiil on muutunud üha populaarsemaks, kuid tekitab siiski veel paljudes juhtides segadust. Osaliselt võib coach’iv juhtimisstiil aset leida intuitiivselt, kuid tegelikult on murekohaks liiga vähene treenitus ja vähene arusaam, mis ikkagi on coach’iv juhtimine ja mida sellega luua saab.
Müügi- ja juhtimis-coach Tiina Tohver
Foto: Mariken Nikker

Millal on selle rakendamine tulemuslik ja millal see pigem ei tööta? Aga mis siis, kui seda tulemuslikult rakendada ja muuta see hoopis ettevõtte konkurentsieeliseks? Millised on coach’iva juhtimise konkurentsieelise võimalused?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456