Autor: Harro Puusild • 27. juuli 2023

Järjekordne puidutootja sulgeb uksed

Rahvusvaheline puidutööstuskontsern Bergs Timber sulgeb Laesti AS-i Sauga saeveski. Töö kaotab 30 inimest. "Praegu on plaanis kogu tegevus täielikult lõpetada," kinnitas ettevõtte juht Teigo Tamm Tööstusuudistele.
Laesti eelmise aasta majandustulemusi pärssis ka ladudesse seisma jäänud saematerjal.
Foto: Toomas Kelt

Bergs Timber AB kirjutab teise kvartali aruandes, et juhatus on otsustanud sulgeda Eestis tegutseva saeveski, mis kuulub kontserni tütarettevõttele Laesti AS. Kontsern põhjendab, et otsuse taga on madal kasumlikkus, kõrged tootmiskulud ja suur investeerimisvajadus tulevikus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456