Autor: Virge Ratassepp • 8. august 2023

Otsese juhi roll enesearengu toetamisel organisatsioonis

Tänases ühiskonnas on eneseareng muutunud inimese jaoks liikumapanevaks jõuks nii organisatsioonides kui ka isiklikus elus, ent väga oluline roll töötajate mitmekülgse arengu toetamisel on ka ettevõtte juhtidel. Enne uue koolitushooaja algust ongi paslik see taas üle korrata.
Ühiste vestluste käigus selguvad töötaja huvid ja ambitsioonid. Sinu roll juhina on need üles korjata ja neid toetada. Nii saad endale motiveeritud ja eneseteadliku töötaja, kes tõenäoliselt panustab ka töösse pühendunumalt.
Foto: Pixabay

Kõrge töömotivatsioon tagab pikaajalise töötaja

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456