Autor: Anneli Salk • 2. juuli 2024

Millist puhkust vajab koolitaja infoajastul?

Koolitaja suvepuhkus annab inspiratsiooni ja jõudu uuteks koolitusteks. Aga millist suvepuhkust koolitaja infoajastul vajab?
Sotsiaalmeediale punn ette, fookus välismaailmalt sisemisele ja innukalt uusi kogemusi otsima!
Foto: Pixabay

Suvi on eluenergia taastamise aeg. Selleks, et hästi välja puhata tuleb koolitajal enda jaoks lahti mõtestada, kellest või millest ta puhkust vajab? Kuna koolitaja töö on intellektuaalselt pingeline ja palju tuleb suhelda teiste inimestega, siis vajab koolitaja intellektuaalset restarti. Eks ikka selleks, et ta oleks särava mõistusega ja jõuaks koolitusi läbi viia. Vaimselt väsinud koolitaja ei suuda huvitavalt koolitust läbi viia ja ta ei mõju motiveerivalt koolitusel osalejatele. Järelikult tuleb selleks suvepuhkusest maksimum võtta, et sügisel taas heas töises vormis olla.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456