Autor: Helen Roots • 6. september 2023

Just nemad on Eesti atraktiivseimad tööandjad

Ligi 6000 tudengit, kutsekoolide õpilast ja kogenud töötajat on oma hinnangu andnud ning seadnud nii üldisesse kui ka valdkonniti pingeritta 264 Eesti organisatsiooni. Atraktiivse tööandja kvaliteedimärgiga tunnustati tööandjaid eile, 5. septembril Tallinnas toimunud Instari ja Eesti Kaubandus-Tööstuskoja korraldatatud atraktiivsete tööandjate päeval.
Eile kuulutati ööklubis Vatican välja Eesti atraktiivseimad tööandjad.
Foto: Andrei Ozdoba

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektori Mait Paltsi sõnul tuleb süstemaatiliselt kujundada töökeskkonda, mis tagaks töötajate rahulolu ja sealhulgas soovi oma tööandjat teistelegi soovitada. „Atraktiivne tööandja teadvustab endale, et töötajad, aga ka meeskonna ühtsustunne on organisatsiooni suurim vara. Autasustades atraktiivseid tööandjaid, tunnustatakse ka seda tööandja pühendumist ja panustamist, mis ei piirdu pelgalt majanduslike hüvedega, vaid hõlmab ka inimsuhteid ja ühiskondlikku mõju. Seega võib samuti öelda, et tunnustatud ettevõtted ja organisatsioonid on lisaks atraktiivsusele ka igati eeskujulikult juhitud," rõhutas Palts.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456