Autor: Jaanika Jelistratov, VITS asutaja ja tegevjuht • 14. september 2023

Hea töökeskkonnaspetsialist on investeering

Igas ettevõttes peab olema töökeskkonnaspetsialist, kelle eesmärk on tagada ohutud ja tervist säästvad töötingimused.
Foto: Pexels

Tema tööle annab raamid töötervishoiu ja tööohutuse seadus, kus on määratletud tööandja kohustused ehk tegevused, mis aitavad muuta töökeskkonda ohutumaks. Kuid selles artiklis me ei keskendu seaduse punktidele, vaid töökeskkonnaspetsialisti sisulisele tööle ja sellele, mis väärtust peaks töökeskkonnaspetsialist ettevõttele andma.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456