Autor: Personaliuudised.ee • 15. september 2023

Enamik töötajaid teeb enne kandideerimist tööandjale taustauuringu

Suurem osa töövõtjatest otsib enne kandideerimist tööandja kohta lisainfot ja iga teine kontrollib üle ka ettevõtte finantsseisu, näitavad cvkeskus.ee ja Palgainfo Agentuuri korraldatud enam kui 10 000 vastajaga tööturu-uuringu tulemused.
Foto: Pixabay

Kõige rohkem otsivad töövõtjad enne kandideerimist lisainfot tööandja koduleheküljelt (77% töövõtjatest teeb seda alati või sageli) ja uurivad internetist tööandja tausta (69% töövõtjatest). Üle poole töövõtjatest (55%) vaatavad sageli või alati üle ka ettevõtte sotsiaalmeediakanalid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456