Autor: Urve Vilk • 28. september 2023

Monica Mänd: mind kõnetab tähendusega töö

Eesti juhtiva taastuvenergia tootja ning kaugkütte ja -jahutuse teenuse osutaja Utilitase personalijuht Monica Mänd hindab võimalust töötada organisatsioonis, mis pakub elutähtsaid teenuseid ja teeb ka suuri investeeringuid, et vähendada fossiilsete kütuste kasutamist.
Foto: Jake Farra

Monica on pärit Viljandimaalt, ta õppis Tallinna Majanduskoolis juristiks ja tema esimene töökoht oli Viljandimaa omavalitsuses jurist-asjaajaja ametis. „Tol ajal polnud organisatsioonides veel klassikalist personalijuhtimist, aga sain seal nooremametnikuna parima onboarding’u kogemuse,“ räägib Monica sisseelamisest esimeses töökohas, tema sõnul oli see läbimõeldud ja soe. „Noore inimesena ei tea, mida sinult oodatakse, aga vallavanem oli mõelnud minu esimesele tööpäevale ja sellele, kuidas mind kaasata, kolleegid suhtusid toetavalt ja soojalt, mul aidati kohaneda,“ on ta kogemuse eest tänulik.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456