Autor: Signe Sillasoo • 26. september 2023

Nelja seinata koosolekuruum lennutab loovuse kõrgustesse

Kõnnikoosolekutest võiks saada Eesti töökultuuris järgmine populaarne trend, leiab Peaasi.ee organisatsioonide arenguprogrammi juht Signe Sillasoo. Aeg on tulla välja traditsiooniliste koosolekuruumide laudade tagant ning liikuda vestluseid ja arutelusid pidama nelja seinata koosolekuruumi – õue. Kasutegureid on palju.
Lülitage kõnnikoosolekud ja mõõdukas füüsiline liikumine töörutiini, võita on sellest parem tervis ja avatumad suhted.
Foto: Pixabay

Idee on lihtne ja tõhus – selle asemel et jääda igaks koosolekuks umbsesse ruumi, saab mõne arutelu pidada palju tulemuslikumalt kõndides, et toetada nii oma vaimset kui ka füüsilist tervist. Järjekordse istudes veedetud tunni asemel aitab keskkonnavahetus vähendada stressi ja ärevust, parandada töövõimet ja suurendada produktiivsust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456