Autor: Palgauudised.ee • 3. oktoober 2023

Töölepingu erakorraline lõpetamine vanaduspensionäriga

Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Kristi Sild selgitab töötuskindlustushüvitise ja töötutoetuse saamise eelduseid ning seda, millega peab arvestama, kui töölepingu erakorralisel ülesütlemisel ei järgita etteteatamistähtaegu.
Foto: Pexels

Lugeja küsib:

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456