Autor: Personaliuudised.ee • 27. september 2023

Võrdse palga maksja konkursi võitsid politsei- ja piirivalveamet ning Avalanche Laboratory

Osana Figure Baltic Advisory (varasema nimega Fontese Palgakonsultatsioonid) iga-aastasest palgauuringust annab nõustamisettevõte alates 2017. aastast välja võrdse palga maksja tiitlit. Väikeste ja keskmiste organisatsioonide seas osutus võitjaks tarkvaraarenduse ettevõte Avalanche Laboratory ja suurte, enam kui 250 inimesega tööandjate seas politsei- ja piirivalveamet.
Nii mees- kui naispolitseinikul on ühesugune varustus ja samad ülesanded.
Foto: Liis Treimann

Viie nominendi hulka jõudsid väiksemate tööandjate seas veel siseministeerium, ADB Gjensidige Eesti filiaal, Kotryna ja riigikantselei, suuremate organisatsioonide seas aga CMA CGM Global Business Services OÜ, Palmako AS, Premier Restaurants Eesti OÜ ja Selver AS.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456