Autor: Käthrin Randoja, statistikaameti juhtivanalüütik • 3. oktoober 2023

Kas kõrgem kraad toob ka kõrgema palga?

Koolitustel osaletakse selleks, et oma tööd paremini teha, kooli minnakse aga siis, kui soovitakse oma teadmisi täiendada, selgub statistikaameti täiskasvanute koolituse uuringust. 19% juhtudest on kõrgem kraad toonud inimesele ka uue töö või kõrgema palga.
Uuring kinnitab, et iga viies inimene saab pärast kooli lõpetamist kõrgema palga või uue ameti.
Foto: Pixabay

Mis motiveerib täiskasvanuid kooli või koolitusele minema ja millist kasu nad sellest saavad, kirjeldab statistikablogis juhtivanalüütik Käthrin Randoja.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456