Autor: Personaliuudised.ee • 10. oktoober 2023

SEB pälvis vaimset tervist väärtustava organisatsiooni kuldmärgise

Eelmisel nädalal toimunud pidulikul sündmusel tunnustati SEBd vaimset tervist väärtustava organisatsiooni kuldmärgisega. Peaasi.ee andis märgised vaimset tervist toetavatele ettevõtetele välja esmakordselt.
Peaasi.ee tegevjuht Anna-Kaisa Oidermaa ning SEB personali ja koolituse divisjoni direktor Margit Pugal.
Foto: Raigo Pajula

Vaimse tervise kuldmärgis on tunnustus, mis näitab, et selle pälvinud organisatsioon hindab oma töötajate vaimset heaolu ning teeb teadlikke samme selleks, et luua võimalikult hea vaimset tervist toetav tööalane keskkond. Lisaks oskavad Peaasi.ee sõnul selle organisatsiooni töötajad väärtustada enda ja teiste vaimset tervist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456