Autor: Personaliuudised.ee • 9. november 2023

Citadele uuring: enam kui pool inimestest ei tunne end oma töökoha suhtes kindlalt

Hiljutisest Norstati uuringust selgub, et üle poole ehk 51% tööl käivatest inimestest on enda töökoha tuleviku suhtes ebakindlad.

Citadele panga tellitud uuringust selgub, et enda töökohal tunneb end kindlalt vaid 49% tööl käivatest inimestest. Viiendik vastanutest märgib, et ettevõte, kus töötatakse, on stabiilses seisus, kuid oma positsiooni suhtes tuntakse ebakindlust. Iga seitsmes vastanu märkis, et on ebakindel ettevõtte tuleviku suhtes ning on mures väljavaadete osas leida vajaduse korral uus töö. Inimesi, kes ei tunne kindlust enda praeguse töö osas, kuid ei muretse teise töökoha leidmise pärast, oli 13% vastanutest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456