Autor: Merylin Rüütli, Mulierese asutaja • 30. november 2023

Rohekontori loomine vajab ainult pealehakkamist

Mida suurem ala, seda keerulisem näib olevat muutusi teha. Tegelikult algab muutus inimestest endist. Mida rohkem inimesi keskkonnasõbralikke lahendusi kasutab, seda tavalisemaks see muutub, nii ka kontorites.
Foto: Pexels

Rohelise eluviisi viljelemine kogub populaarsust üha enam, sest inimeste teadlikkus keskkonna- ja nahasõbralikest valikutest on olnud viimase 15 aasta jooksul tugevas kasvutrendis. Euroopa Liit on kehtestatud standardsed ringlusreeglid ja head tavad, mida liikmesriigid jälgima peavad. See on suunanäitaja nii inimestele kui ka ettevõtetele, kuidas teha nii, et meie keskkond oleks inimsõbralik ka tulevikus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456