Autor: Äripäev • 22. detsember 2023

Karis kuulutas kõrgete ametnike palgakärpe seaduseks

President Alar Karis kuulutas välja neli seadust, ühega kärbitakse kõrgemate riigiteenijate palgakasvu järgmisel viiel aastal.
Järgmisel viiel aastal kärbitakse valitsuse liikmete kõrval ka näiteks kohtunike palgakasvu.
Foto: Liis Treimann

Kõrgemate riigiteenijate ametipalkade seaduse ja teiste seaduste täiendamise seadusega kärbitakse aastatel 2024–2028 valitsuse liikmete, kohtunike ja veel osa kõrgemate riigiteenijate palgakasvu, teatas presidendi kantselei.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456