Autorid: Meelis Mandel, Kristjan Kurg • 4. jaanuar 2024

Tööta on jäänud rohkem inimesi, kui statistikast paistab

Kuigi ettevõtjad ongi üritanud koondamisi võimalikult kaua edasi lükata, siis teisalt hoiab töötuse määra madalal esmajärgus renditööjõust loobumine, mis ei kajastu statistikas. Tootlikkusest kiirem palgakasv surub samal ajal ettevõtjad nurka.
Swedbank Eesti ettevõtete panganduse juht Eero Treumann rääkis Äripäeva raadio saates "Kuum tool" majanduse seisust, ettevõtetest ja intressidest.
Foto: Liis Treimann
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456