Autor: Äripäev • 3. jaanuar 2024

Sotka ja Asko sulgemine jätab tööta mitukümmend inimest

Sotka ja Asko mööblipoodide sulgemise tõttu koondatakse 39 inimest, selgub Töötukassale esitatud andmetest.
Märtsiks lähevad kinni Asko ja Sotka mööblikauplused Tallinnas, Tartus ja Pärnus.
Foto: Raul Mee

“Inflatsioon, kõrged intressimäärad … inimestel ei ole eriti raha, mida kulutada, nii et me otsustasime keskenduda Soome turule,” rääkis novembris Äripäevale otsusest Eestis kauplused sulgeda Soome börsifirma KH Groupi juht Lauri Veljalainen.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456