Autor: Aleksei Šiškin • 12. jaanuar 2024

Töötukassa toetas rohkem kui 400 uut äri

2023. aastal sai töötukassast ettevõtluse alustamise toetust 412 alustavat ettevõtjat, aktiivsemad on nooremad ettevõtlusega alustajad, kirjutab Delovõje Vedomosti.
5 kuu vanuse ettevõtte Numi OÜ omanikud Vitalii Krakhin ja Iryna Krakhina panid Eestis püsti pehme mööbli tööstuse ja nemad on ühed toetuse saajad.
Foto: Andras Kralla

Ettevõtluse alustamise toetus on Eestis pidevalt kättesaadav ja seda saab taotleda iga töötukassas arvele võetud töötu, vanaduspensioni või ennetähtaegse pensioni saaja ning päästeteenistuja toetust saav tööotsija. Toetust saavad taotleda ka Eestisse kolinud välismaalased, kellel on kehtiv elamisluba. Toetuse maksimaalne suurus on 6000 eurot. Pereettevõtte puhul võib summa olla kaks korda suurem.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456