Autor: Krista Vihul, Lindström OÜ personalipartner • 16. jaanuar 2024

Kuidas hoida töötajate vaimset tervist tootmisettevõttes?

Läbipõlemine, töö ja eraelu tasakaalu ning vaimse tervise hoidmine ei ole ainult kontoritöötajate murekoht. Turvaline töökeskkond nii füüsilises kui ka vaimses vaates on oluline kõigile töötajatele ja tööandjatel on kohustus selle eest hoolitseda.
Lindström OÜ personalipartner Krista Vihul
Foto: Arno Mikkor

Möödunud aasta oktoober oli pühendatud vaimsele tervisele ja Lindströmil oli suur rõõm saada tunnustatud vaimset tervist väärtustava organisatsiooni kuldmärgisega. Oleme juba mitu aastat teadlikult panustanud, et hoida meie inimeste vaimset tervist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456