Autor: Teet Torim • 16. jaanuar 2024

AI tööriistad – aja ja raha kokkuhoiukoht, mida olen ettevõtjana aastaid igatsenud

Suurem Pilt Consultingu tegevjuht ja koolitaja Teet Torim jagab AI-tööriistu, mis aitavad ettevõtetel oluliselt aega ja raha kokku hoida.
Teet Torim - Suurem Pilt Consulting tegevjuht ja koolitaja
Foto: Jake Farra

Usun, et AI ajastu aitab ettevõtetel lõputute to-do list'ide ja kulude kokkuhoiu vahel tasakaalu leidmisele oluliselt kaasa. Olen ettevõtjana maksnud kümneid tuhandeid eurosid tootefotode tootmisele, tekstide tõlkimistele ja toimetamisele, videotöötlustele ja klienditeenindusele. Teisalt on TalTechi õppejõuna materjalide tootmisele suurtes summades raha kulunud. Ajakulust ei hakka rääkimagi. Täna kasutan ma selleks kõigeks AI-tööriistu ning jagan neid ka teiega.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456