Autor: Personaliuudised.ee • 26. jaanuar 2024

Haigus ei hüüa tulles: mida tasub teada haiguslehe võtmise kohta?

Haiguste hooaeg on täies hoos ja paljud töötajad jäävad haiguslehele koroona, gripi, külmetuse või mõne muu haigusega. Millal peaks võtma haiguslehe ja mida tuleb teada haiguspäevade hüvitamisest, selgitab SEB personali ja koolituse divisjoni direktor Margit Pugal.
<strong >SEB personali ja koolituse divisjoni direktor Margit Pugal</strong>
Foto: SEB

1. juulil 2023 hakkas Eestis taas kehtima kord, mille järgi tööandja maksab hüvitist neljandast kaheksanda päevani ja alates üheksandast haiguspäevast maksab hüvitist tervisekassa.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456