Autor: Karoliina Arold, Brandemi turundusspetsialist ja projektijuht • 8. veebruar 2024

Tark tööandja investeerib töötajate haridusse

Aja jagamine õppimise ja töötamise vahel on tekitanud palju poleemikat nii haridusasutuste kui ka tööandjate seas, ometigi võib olla õppivast töötajast ettevõttele omajagu kasu.
Välisülikoolis Portugalis
Foto: Brandem

Kas teadsid, et Eestis on samal ajal töötavate ja õppivate tudengite hulk Eurostudenti andmetel 70 protsenti, mis tähendab, et kaks tudengit kolmest käivad kooli kõrvalt tööl? Võrdluseks, et Euroopas on ühtaegu töötavate ja õppivate tudengite keskmine protsent 55.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456