Autor: Personaliuudised.ee • 19. veebruar 2024

Konkursile KICKOFF 2024 laekus rekordarv töid

Instar ja CV.ee korraldavad juba kuuendat aastat värbamisturunduse ja tööandja brändingu teemalist konkurssi. Kokku nomineeriti tänavu rekordilised 113 värbamisturunduse ja tööandja brändingu tööd 50 organisatsioonilt.

Kategooriaid oli 14 – nende hulgas kampaaniaid, videoid, töökuulutusi, loovlahendusi jpm.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456