Autor: Personaliuudised.ee • 28. veebruar 2024

Tartumaa idusektor näitas hoolimata globaalsest langusest kasvu

Startup Estonia ning maksu- ja tolliameti andmetel kasvas mullu Tartus ja Tartumaal tegutsevate idusektori ettevõtete käive võrreldes aasta varasemaga 4%. Keskmine brutopalk sobib ka nõudlikuma meelega.
Suurim tööandja on Tartumaa iduettevõtete seas Playtech.
Foto: Jassu Hertsmann

Startup Estonia juht Eve Peeterson tõi välja, et mullu keskendusid Tartumaa iduettevõtjad efektiivsuse tõusule ja kasumlikkuse kindlustamisele. “Esmajärjekorras hoiti käibeid ja kasumlikkust ning tänu asutajate kogemusele ja pühendumusele õnnestus kohalikel idusektori ettevõtetel saavutada stabiilsus ning käibenumbreid ka mõnevõrra kasvatada vaatamata globaalsele majanduslangusele,” sõnas Peeterson.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456