Autor: Personaliuudised.ee • 27. veebruar 2024

Üle poole töötajatest on kokku puutunud töökiusuga

Aasta algul viis CV.ee läbi uuringu, milles osalenud 2242 vastajast lausa 63% on isiklikult kogenud töökiusu. Töökiusu on kõrvalt näinud 62% vastajatest ehk et tegu on probleemiga, mis puudutab otseselt või kaudselt rohkem kui pooli töötajaid.
Foto: Pixabay

“Võrreldes 2022 aasta kiiruuringu tulemustega on töökiusu tunnetavate inimeste hulk oluliselt vähenenud. Seda lausa 82%-lt 63% peale. Sellegipoolest võib endiselt öelda, et töökiusu tunnetajate hulk on murettekitavalt kõrge,“ ütleb CV.ee turundusjuht Karla Oder.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456