Autor: Kaubandus.ee • 25. märts 2024

Lidl lööb kõigi töötajate palgad avalikuks!

Lidl Eesti otsustas edaspidi avaldada kõikides töökuulutustes ametikohtade palgad. Näha on võimalik nii poemüüjatele kui nüüdsest ka kontoritöötajatele pakutavaid töötasusid.
Lidl Eesti otsustas edaspidi avaldada kõikides töökuulutustes ametikohtade palgad.
Foto: Lidl

„Meil on paigas palgastruktuur, mis tagab võrdse töötasu samal tasemel töötavatele inimestele ja ennetab seeläbi ka soolist palgalõhet,” kommenteeris Lidl Eesti ja Lidl Läti personaliosakonna juhi Liina Kippasto, kelle sõnul soovib Lidl olla sellise otsusega teistele eeskujuks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456