Autor: Personaliuudised.ee • 8. aprill 2024

Värbamisuuring: väikeettevõtted on ettevaatlikud

Riigi- ja erasektori värbamisplaane kaardistav rahvusvaheline uuring näitab tagasihoidlikku värbamise langust ja annab segaseid signaale.
Manpower Baltikumi tegevjuht Heigo Kaldra
Foto: Meeli Küttim

ManpowerGroupi kvartaalse uuringu raames küsitleti 40 385 tööandjat 42 riigist, et teada saada, millised on alanud, teise kvartali värbamisplaanid ning tööturuootused. Värbamisaktiivsus on mõnevõrra langenud nii kvartaalses kui aastases võrdluses. Jätkuvalt on suurim nõudlus infotehnoloogia- ja finantsekspertide järele, neile järgnevad tervishoiutöötajad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456