Autor: Taimi Elenurm • 11. aprill 2024

Kuidas toetada töökohal eri põlvkondade vaimset tervist

Tänapäeva töökohti jagavad viis põlvkonda, kel kõigil on erisugused eelistused ja ootused vaimse tervise toetamisele.
Foto: Pexels

Beebibuumi põlvkonna ja X-põlvkonna vanematel töötajatel oli nooremate põlvkondadega võrreldes tööturule sisenemisel vaimse tervise tuge vähem. Milleeniumlased võivad olla häälekamad oma soovide väljaütlemisel, samal ajal kui Z-generatsioonil puudub kogemus vaimse tervisega seotud abi küsimiseks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456